Goede eetgelegenheden

Vila-real is een kleine stad met ongeveer 50.000 inwoners. Maar omdat er zoveel bezoekers naar wedstrijden komen is er een heel ruim assortiment aan eetgelegenheden te vinden.


Een snelle hap?
Op de hoofdstraat Avinguda de la Murà vind je de Burger King: ideaal voor wie gehaast is en onderweg naar het stadion of weer terug naar de trein nog snel zijn honger wil stillen.

Gezonder en lekkerder zijn belegde broodjes of tapas in bijvoorbeeld Els Lluïssos. Een kleine maar behoorlijk uitgebreide keuken met voor ieder wat wils. Het voordeel van deze zaak is dat je boven het clublokaal van onze vrienden van supportersvereniging CelticSubmarì zit en dus meteen beneden iets kan gaan drinken.

Tegenover hetzelfde lokaal ligt restaurant Els XIII - het lokaal dat door 13 muziekvrienden werd opgericht en goede dagschotels aanbiedt voor een kleine prijs. Als er inktvis in looksaus te krijgen is mag je dat zeker niet afslaan!


...of grotere honger?
Café-restaurant Los Maños ligt vlak aan het stadion Madrigal, meer bepaald aan de tribune aan de zuidkant. Dit lokaal biedt iedereen een waaier aan kleine en grote hapjes aan. Ook als je nog snel een broodje wil meenemen om tijdens de match op te eten kan je hier kraakverse warme en koude sandwiches krijgen. Je mag er ook zeker van zijn dat je extra in de watten wordt gelegd als je bij zaakvoerder Ricardo of zijn personeel vermeldt dat je lid bent van de Belgische supportersvereniging "Els Flamencs Grocs".