Onze favoriete stamkroegen

Wie de kans heeft om een keertje naar Villarreal te gaan kijken moet zeker voor en na de match eens binnengaan in één van de volgende café's: onze "stamkroegen" in de stad.


Los Maños
Café-restaurant Los Maños ligt vlak aan het stadion Madrigal, meer bepaald aan de tribune aan de zuidkant. Dit lokaal biedt iedereen een waaier aan kleine en grote hapjes aan. Ook als je nog snel een broodje wil meenemen om tijdens de match op te eten kan je hier kraakverse warme en koude sandwiches krijgen. Je mag er ook zeker van zijn dat je extra in de watten wordt gelegd als je bij zaakvoerder Ricardo of zijn personeel vermeldt dat je lid bent van de Belgische supportersvereniging "Els Flamencs Grocs".


Pub 1800
Voor de mensen die van een lange plezierige nacht houden is er maar één adres: Pub 1800. Gelegen Carrer Mestre Goterris 15, achter de supermarkt OpenCor, op wandelafstand van het stadion en het treinstation. De beste cocktails van de stad, altijd aangename muziek en publiek tot in de late uren. Bij barman Pascual kan je altijd terecht voor de beste anekdotes uit de jaren dat onze supporters hem al bezoeken. Maar de meeste verhalen mag je toch met een korreltje zout nemen. Salud!